Empresa

SERVEI INTEGRAL DE GASTRONOMIA

És un projecte nascut des de l’amor per la cuina i les ganes de compartir-la. Ens agrada conèixer-vos a fons per entendre i captar els vostres desitjos i construir junts aquell dia que us heu imaginat. Som accessibles i adaptables, intentem que cada celebració sigui única i al vostre gust, i ho aconseguim gràcies a la gastronomia i a la posada en escena. Tothom té necessitats diverses, no tenim models estàndards ni una sola manera de treballar, no ens posem límits. Amb nosaltres no caldrà que compreu ‘el paquet complet’, ni ‘sota les condicions’, ni amb ‘proveïdors exclusius’. Sigueu lliures de demanar-nos, preguntar-nos i proposar-nos el que vulgueu. Amb nosaltres qualsevol celebració és possible, des d’un sopar d’estar per casa a un gran banquet amb focs artificials, és igual el que us estigueu imaginant perquè us acompanyarem des del primer moment. Escollir l’espai, trobar el músic perfecte, escollir el colors de les estovalles, col·locar les flors, decidir quines copes posem a taula, trobar aquell formatge que us agrada tant, ajudar al vostre amic que ve d’Alemanya a trobar l’hotel ideal o servir aquell postre que us recorda a la infantesa… La clau està en els detalls i en l’empatia amb el client, i a míomió sabem que això és molt important!
El nostre punt fort és la cuina, que, a les mans de Madu Verdaguer, es basa en producte local i de primera qualitat. Madu interpreta la cuina tradicional mediterrània utilitzant els nous mètodes de cocció i actualitzant-la amb respecte i creativitat, obtenint resultats impressionants. Creiem que el Mediterrani és més que un territori, és una manera d’entendre la vida, i així és com entén la cuina míomió.
Madu Verdaguer, ha estat a prop dels fogons tota la vida i ara, també, al capdavant d’aquest projecte. Ella sempre ha estat inquieta i rebel, de joveneta no es conformava amb qualsevol cosa, ella marcava la diferència. La vida la va portar a treballar en grans restaurants de prestigi i amb professionals de renom. Amb una vocació total per aquesta professió, amb un gran paladar i olfacte, sempre ha buscat poder sorprendre al comensal, que no es quedi indeferent. Tot això l’ha ajudat a ser qui és ara, una cuinera que estima el que fa i boja per la cuina.
Inconformista, amb la necessitat de treballar cara a cara amb el client i de superar-se dia a dia, al 2013 va engegar el seu propi projecte, míomió càtering. Que com ella mateixa diu, sense tot l’equip i les persones que hi han posat part, no hauria estat possible.

ELS NOSTRES PUNTS FORTS

1.

GASTRONOMIA

MÍOMIÓ és gastronomia, Madu Verdaguer, al llarg de la seva carrera professional ha col.laborat amb diferents restaurants de reconegut prestigi. Avui ens obsequia amb el seu coneixement culinari i gastronòmic en el seu servei de catering.

2.

SERVEI INTEGRAL

 MÍOMIÓ ofereix un servei integral per els seu events i celebracions. Ens cuidem d’oferir-vos diferents possibilitats en locals i espais d’una categoria prèmium. Organitzem i preparem tots i cadascun dels detalls que faran que la vostra celebració sigui un esdeveniment únic i inoblidable.

3.

ORIGINALITAT

MÍOMIÓ és una empresa original i elegant. Decorarà i vestirà el vostre event amb detalls sorprenents que faran les delícies dels vostres convidats i amics.

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

MISSIÓ

Donar servei de catèring, gastronomia i organització d’events a empreses i clients, amics i coneguts.

VISIÓ

L’objectiu primordial és donar uns serveis basats en la qualitat, el servei i la modernitat. Visionem fer-ho des de la proximitat més natural i humana. Per això serem innovadors, flexibles i originals.

VALORS

La nostra cultura del treball està basada en l’ESFORÇ de cara a satisfer els altres. Per això sabem que el SERVEI i la DEDICACIÓ EXCLUSIVA son imprescindibles per obtenir bons resultats en el món del treball. Som TREBALLADORS i estem encantats de servir-vos.

MÍOMIÓ

 

EL NOSTRE AVAL

MÉS