Take Away

És tant important per nosaltres que la nostra cuina arribi a tothom, que si el que vols és una celebració més íntima i senzilla, un picnic en família o rebre convidats a casa i no necessites ni muntatges ni servei, prova les elaboracions de míomió amb la nostra línia de cuina per emportar: les col·leccions Take Away Gourmet. Una proposta que es fonamenta en el millor dels arguments: el sabor. Cuina 100% tradicional i casolana elaborada per Madu Verdaguer, llesta per servir i que et permetrà ser el millor dels amfitrions.
Treiem diferents col·leccions segons la temporada, l’època de l’any, les festes populars, o simplement perquè estem inspirats. Una carta senzilla, amb producte seleccionat de la millor qualitat i elaborada amb cura perfecte per emportar.
Només cal que ens truquis o ens enviïs un mail per fer l’encàrrec 24 hores abans de l’entrega i podràs venir a recollir-ho a la nostre cuina. Si el que necessites és que t’ho portem a algun lloc en concret de la província de Girona o Barcelona contacta amb nosaltres i t’informarem!

* Totes les elaboracions es presenten perfectament termo-segellades seguint les estrictes normes de sanitat.